fridazz

Kategori: Musik

Good night

Tre av mina favvo låtar just nu.

Go kväll! Kvällens träning gick helt ok emellan åt. Jag kände mig allmänt matt och snurrig under hela träningen vilket var en konstig känsla då jag aldrig brukar känna så. Nu har det släppt så jag vet inte alls var det var eller vad det berodde på men jag körde på 100% hela träningen iallafall, precis som jag alltid gör. Vi hade även matchgenomgång innan träningen och då kollade vi klipp på Lidingö som vi ska möta på söndag på hemmaplan men även videos på oss själva, både bra och dåliga sekvenser vilket var väldigt bra att se. Ibland vet man inte vad som går fel eller vad man gör för fel men när man får det visat för sig själv förstår man och kan förbättra sina förmågor på ett helt annat sätt. Det är ju alltid kul att utvecklas. Imorgon är det äntligen fredag och jag börjar min första och även min enda lektion kl 12:00 så innan dess ska jag och Kajsa mötas upp på filborna för ett bodypump pass kl 10:00. Så sovmorgon blir det och ett gött träningspass att rivstarta fredagen med, gött. Hoppas ni alla har haft en bra torsdag och att ni sover gott för nu säger jag godnatt. Vi hörs mer imorgon. <3

Killing Me softly - Zara Larsson

På svt går just nu ett program som heter "En kväll i New York" där olika svenska kändisar får chansen att stå och sjunga på Apollo Teater i New York. Zara sjöng Killing Me Softly och jag tyckte det var grymt bra därför ville jag dela med mig av videon här.
Tycker ni ska ta och lyssna! 

Ey gäri

Linda Pira och Molly Sandén släppte för någon dag sedan sin nya låt Ey Gäri. Riktigt bra är den och musikvideon är riktigt nice. Eller vad tycker ni?

dani m

Såg ni Lyckliga Gatan igår med Dani M och Sylvia Vrethammar. Här ovan är Danis tolkning av Sylvias låt.
Grymt bra var den eller vad tycker ni?

astrid s

Bjuder på lite musiktips så här på kvällskvisten. Astrid är en tjej från Norge som slog genom i idol 2013 och har en så sjukt grymt bra röst och hennes låtar är sjukt bra. Älskar de tre låtarna ovan Running Out, Paper Thin och 2AM. Tycker ni ska ta och lyssna! :)

Lyckliga gatan

Go kväll! Det blev ett gött gympass och även lite Padel tittande då pappa och Tobbe (Ellens pappa) spelade match väg i väg med gymmet. När jag kom hem sen placerade jag mig framför tv:n med en tallrik mat. Lyckliga Gatan sände sitt första avsnitt av den nya säsongen där idag Py Bäckman och Finess tolkade varandras låtar. Ovan hittar ni båda deras tolkningar och jag tycker båda gjorde det väldigt bra.
Eller vad tycker ni? 

NU: sleepy time. Sov gott, vi hörs mer imorgon! <3

Kisses

 

 

take on me

Den 11 december 2015 delades Nobelpriset ut i Oslo och då var bland annat A-HA och KYGO där och uppträdde. Take On Me är säkert en låt ni alla känner igen och under den här kvällen gick KYGO in och gjorde en liten remix om man säger så. Jag tycker det är sjukt bra så ta och lyssna vetja! 

 

I'll show you

Justin Biebers nya album kom ju ut idag och jag tycker det är grymt bra. I'll Show You är definitivt en favorit och musikvideon är också grymt bra faktiskt. Men annars älskar jag What Do You Mean i den akustiska versionen, såå bra. Vad tycker ni? 

Not too young

Avslutar denna dagen med ett nytt låt tips från Sabina Ddumba som släppte sin låt Not Too Young här om dan och jag fastnade för den direkt. Riktigt bra. Efter att jag hade sjungit i Allerums kyrka åkte jag hemåt för att plugga men det slutade istället med sömn och mindre plugg än planerat. Jag förstår verkligen inte varför jag är så trött hela tiden. Men det är väl vintertiderna som sätter sina spår nu antar jag. Imorgon har jag en väldigt kort skoldag vilket är riktigt skönt och då hinner jag även ta igen det plugg jag missade idag. Hoppas ni har haft en bra onsdag och att ni sover gott inatt! 

Goodnight kisses 

 

Wrecking ball

Så sjukt bra Miley Cyrus nya låt är, den går verkligen på repeat i mina ögon. Men musik videon är väl lite si sådär, enligt mig i alla fall.